Europejski System Akumulacji i Transferu Punktów
Analizy form muzycznych
symbol | jezyk |
1/3332 | |
założenia, cele oraz charakterystyka przedmiotu |
- brak danych - |
sposób realizacji |
zajęcia stacjonarne |
wymagania wstępne i dodatkowe |
- brak danych - |
zalecane fakultatywne komponenty przedmiotu |
- brak danych - |
bibliografia podstawowa |
- brak danych - |
bibliografia uzupełniająca |
- brak danych - |
efekty kształcenia - wiedza |
|
efekty kształcenia - umiejętności |
|
efekty kształcenia - kompetencje społeczne |
|
Semestry
Kompozycja i Teoria Muzyki
Kompozycja (licencjackie, stacjonarne, obowiązuje od: 11/zimowy)
semestr | wymiar godzin | wycena ects | forma | zaliczenie | pedagog | symbol |
3 | 30.00 | 3.0 | ćwiczenia | kolokwium | prof. Marek Podhajski, | 1/3332/9193 |
treści programowe wraz z opisem efektów kształcenia |
- brak danych - |
metody dydaktyczne |
- brak danych - |
warunek zaliczenia kursu wraz z metodami i kryteriami oceniania |
- brak danych - |
semestr | wymiar godzin | wycena ects | forma | zaliczenie | pedagog | symbol |
4 | 30.00 | 3.0 | ćwiczenia | egzamin | prof. Marek Podhajski, | 1/3332/9212 |
treści programowe wraz z opisem efektów kształcenia |
- brak danych - |
metody dydaktyczne |
- brak danych - |
warunek zaliczenia kursu wraz z metodami i kryteriami oceniania |
- brak danych - |
semestr | wymiar godzin | wycena ects | forma | zaliczenie | pedagog | symbol |
5 | 30.00 | 3.0 | ćwiczenia | kolokwium | prof. Marek Podhajski, | 1/3332/9234 |
treści programowe wraz z opisem efektów kształcenia |
- brak danych - |
metody dydaktyczne |
- brak danych - |
warunek zaliczenia kursu wraz z metodami i kryteriami oceniania |
- brak danych - |
semestr | wymiar godzin | wycena ects | forma | zaliczenie | pedagog | symbol |
6 | 30.00 | 3.0 | ćwiczenia | egzamin | prof. Marek Podhajski, | 1/3332/9249 |
treści programowe wraz z opisem efektów kształcenia |
- brak danych - |
metody dydaktyczne |
- brak danych - |
warunek zaliczenia kursu wraz z metodami i kryteriami oceniania |
- brak danych - |